PŘIJETÍ ENERGIÍ 2012

06.10.2011 13:26

meditacni

 

Poselství od Lorda Buddhy

Je to velká čest být dnes s vámi. Já jsem Lord Buddha, Planetární Logos (tj. řád); to znamená, že jsem strážce planetární úrovně Stvořitelova vesmíru. Velmi mě baví pracovat jako Planetární Logos, protože jsem schopen rozumět a vést mnohé duše v propojování se s planetární úrovní a nesmírnou moudrostí, která je zde přístupná a pochází ze Stvořitelovy duše. Mohu se také integrovat do mnohých úrovní Stvořitelova vesmíru a získat příslušnou energii a moudrost pro současnost. Energie planetární úrovně jsou energie, moudrost a světlo Stvořitele, které existují jako pomalejší vibrace, aby se mohly spojit se Zemí a lidstvem. Země musí vibrovat pomalou rychlostí, aby se duše mohly manifestovat jako fyzická těla a mohla prožívat fyzické a hmotné prožitky, kde všechno i všechny skutky mají následky. Samozřejmě že vibrace Země se změní, jak umožní přechod k větší integraci se Stvořitelovým vesmírem na energetické úrovni. Je to podobné, jako mít na stránce dvě barvy – zelená je barva Země a růžová je Stvořitelův vesmír; barvy se začínají směšovat a to bude pokračovat, dokud nebudou spojené a promíchané do jedné barvy. Jak se zvyšují vibrace Země, tak se zvyšují i vibrace vnitřních rovin, ale začíná i integrace; je to jako by se úrovně Stvořitelova vesmíru skládaly zpět, aby se staly jedním se Stvořitelem. Je důležité pochopit, že všechny úrovně Stvořitelova vesmíru se zrychlují, ale také se spojují v jedno. Všechny energie už jsou jedním, neboť úrovně, jak vám je popisuji, vám pouze pomáhají definovat konkrétní energie, ale díky posunům, které se odehrávají, si lidé začínají být vědomi, že omezení, hranice či úrovně neexistují. Toto je mocné uvědomění, protože je to ve skutečnosti vědomí Stvořitelova vesmíru, co umožňuje pravdě rozlévat se dál. Uvědomění je obrovsky mocné a zásadní v našem procesu přechodu, protože znamená probuzení do energií a vhledy, které tu vždycky byly, ale byly skryté vašemu pohledu.

Je mým úkolem vás ubezpečit, že všechny duše na Zemi i energeticky pracující ve skrytých rovinách, dostávají vzorce růstu, moudrost a pochopení v božském načasování z vůle Boží a Stvořitelem řízené. Já jsem ve skutečnosti jedním z mnoha kanálů pro Stvořitelovo světlo. Každá duše na Zemi a ve skrytých rovinách je kanálem pro Stvořitelovo světlo a dělí se o rozmanitou moudrost početných a obsáhlých aspektů Stvořitelovy duše. Můžete se kdykoli propojit s mou duší a požádat mě, abych “stáhl” do vašeho energetického systému a DNA nezbytnou moudrost a světlo, abych povznesl a rozvinul vaši duchovní cestu i pozemskou pouť.

Existuje sedm úrovní, které si ve Stvořitelově energii a vesmíru můžete uvědomit. Nazýváme veškeré Stvořitelovy projevy, například planety, Stvořitelovým vesmírem, abychom naznačili obsáhlost Stvořitelova zdroje. Úrovně, které popisujeme jsou pro vás spíše jako ohniska, na která se můžete zaměřit, spíše než skutečné členění. První úroveň Stvořitelova vesmíru je planetární úroveň, pak máme sluneční úroveň, galaktickou úroveň, vesmírnou úroveň, multivesmírnou úroveň, kosmickou úroveň a sedmá úroveň je samo centrum či jádro Stvořitelova světla. Každá úroveň má určitou vibraci světla, svůj účel, barvu a moudrost, aby si je všichni mohli zapamatovat. Úrovně také slouží jako odrazový můstek pro získání hlubšího propojení, pochopení a jednoty se Stvořitelovým světlem, jsou to aspekty Stvořitele, které si máte znovu uvědomit. Úrovně také slouží jako vyučovací systém, aby umožnil duši stát se vědomější sebe samé, jakožto Stvořitele na Zemi.

Světlo planetární úrovně má bílou barvu, která slouží jako symbol moudrosti a učení, jež je ve vibraci tohoto světla obsaženo. To neznamená, že planetární systém je pouze bílý; obsahuje samozřejmě mnoho barev Stvořitelova světla, ale je reprezentován čistě bílou barvou.

Rád bych se s vámi podělil o hlavní a základní učení paprsků planetárního světla, které se hodí pro rok 2012.

Soucítění se sebou, s ostatními, se Zemí, se svou duší a se Stvořitelem.
Jednota se sebou a respekt k sobě, s druhými a k druhým, k Zemi, k vnitřním rovinám, své duši a ke Stvořiteli

Probádání a vyjádření své pravdy, což je energie a existence nad egem.

Všeobjímající láska ve všech jejích formách, skutcích, reakcích, účincích a projevech.

Až ucítíte, že tohoto dosahujete, budete vědět, že se stáváte plně integrovanými s planetárním světlem. Tyto klíče si můžete umístit do budoucnosti, aby vám pomohly v pozitivní změně a novém cyklu v roce 2012 i po něm. Můžete si je číst nahlas, abyste si připomínali své cíle na Zemi.

Je důležité vědět, že každý člověk bude dostávat od planetárního světla odlišné vhledy a nauku, až se s ním propojí, a proto bych vás rád povzbudil, abyste se propojovali, protože nám to umožní nabídnou vám co nejvhodnější vedení, abyste mohli být k službám během této doby přechodu. Planetární světlo je nyní propojeno se srdeční čakrou lidstva a kořenovou čakrou, což symbolizuje vyjádření pravdy a její ukotvení na Zemi. Když zažijete světlo planetární úrovně, jak proudí vaším bytím, možná je pocítíte s větší intenzitou ve vašich srdečních a kořenových čakrách. Je velmi zajímavé, že v minulosti bylo sedm úrovní Stvořitelova vesmíru propojeno s různými čakrami a čakerními kanály celého vašeho bytí, nejen vašeho fyzického bytí. Úrovně stále zůstávají propojené s četnými čakerními kanály vaší existence, ale ohnisko všech úrovní se ukotvuje v srdeční čakře. Toto je velmi mocná proměna, protože to znamená, že lidstvo je nyní připraveno postoupit na své duchovní cestě kupředu, je dost silné ve svých energiích i mysli, aby mohlo přijmout novou rozšiřující moudrost a osobně ovlivňovat svou duchovní cestu i učení. Žít skrze a ze srdeční čakry je nádherná zkušenost; když jednou toto přijmeme a jsme schopni stabilizovat tuto existenci, pak jsme schopni žít i skrze ostatní čakry a rozumět jejich účelu, více než jsme schopni rozumět či přijímat nyní. Jak sledujeme, že lidstvo přechází do klidu srdeční čakry a energie se ustalují, vidíme, že zmatek a chaos mizí, cesta do světa energií se manifestuje.

Je zásadní v tomto čase vzestupu a jak lidstvo vstupuje do nového cyklu energie, aby se všichni často propojovali s planetární úrovní světla. Všechny úrovně Stvořitelova vesmíru jsou propojené; když se napojíte na vzájemně propojené energie vnitřních rovin, sami sobě umožňujete pohybovat se spolu s vnitřními rovinami, přijímat posuny, které ve vnitřních rovinách probíhají a nechat je pozitivně ovlivňovat váš duchovní vývoj. Všechny posuny na vnitřních rovinách i na Zemi se šíří od Stvořitele. Vibrace vnitřních rovin se stále zvyšují, je odhalována nová moudrost, jste s vnitřními rovinami stále propojeni, ale máte-li vědomé propojení, pak teprve budete skutečně propojeni a zažijete pozitivní přesun. Vnitřní roviny se posunují, aby se znovu sladily s novými energiemi Země, Země se posunuje, aby se znovu sladila s vnitřními rovinami a Země a vnitřní roviny se posunují společně, vše se děje souběžně. Nejdůležitější je, že duše na Zemi se musí sladit s posuny, které se odehrávají, jinak si podrží své staré cykly a staré energie, i když na Zemi začal nový cyklus. Je nezbytné si uvědomit, že nový cyklus se může na Zemi objevit, aniž by se cokoli změnilo v životech lidstva – to je proto, že lidstvo nepřijalo nové energie a zůstává v bublině své staré energie. Aby mohl přijít nový cyklus energií nebo nový energetický začátek, musí být lidstvo připravené nechat odejít staré, přijmout nové posuny a vibrace, které přicházejí. Energie kolem vás nebyly nikdy příliš důležité, jsou to energie ve vás, které jsou tím pokladem, formují realitu, kterou prožíváte, ať už je fyzická nebo je to realita vnitřních rovin.

Představte si, že jste slepí a žijete v domě, který by podle vašich přátel potřeboval vymalovat. Vám je jedno, má-li dům nějakou konkrétní barvu, je-li vybaven nejmodernějším nábytkem či jaké má uspořádání, ale pak vám vaši přátelé dají brýle, které si nasadíte a najednou můžete jasně vidět své okolí a také práci, která byla udělána. Ten dům je to, co vás obklopuje, nový cyklus energie, kterého bylo dosaženo vymalováním domu, a brýle jsou vaším spojením s vnitřními rovinami, planetární úrovní a vaší duší, bez tohoto spojení byste byste nepoznali žádný rozdíl. Je potřeba zůstat v propojení s planetární úrovní, abyste mohli obdržet nebo zažehnout všechny energie, které jsou pro vás zapotřebí k vytvoření nového cyklu energie v roce 2012. Energie planetární úrovně propojené na všechny ostatní úrovně a aspekty Stvořitelovy duše vám umožní vplout do roku 2012 s lehkostí, s příjemným pocitem z energetických změn. Světlo planetární úrovně musí být ve vašem bytí a ve vědomí Země ukotveno, aby se ustálily přesunující se energie, které mohou způsobit v roce 2012 v realitě lidstva energetické turbulence.

Ukotvením a porozuměním nauce planetární úrovně činíte krok vpřed k vašemu vzestupu a připravujete se na rok 2012.

Jednoduše mě zavolejte, abych sladil vás a vaši realitu s bílým planetárním světlem. Požádejte mě, abych vám umožnil zažít energie a vibrace bílého planetárního světla, přijmout veškerou moudrost, energie, vhledy a nové vibrace, které potřebujete. Pak si prostě dovolte sedět v klidu a přijímat.

Vždy s láskou

Lord Buddha

Výtah z workshopu s Lordem Buddhou “Planetární energetické sladění” ze 3. září 2011, přijato Natalií Glasson, Londýn, Velká Británie.

© Natalie Glasson, https://www.omna.org/Home.html

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Hanka B. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Vloženo jako: Aktuální dění v souvislosti se Vzestupem planety Země Žádné koment